Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Bratislava

Pri dopravnej nehode na Prístavnom moste utrpeli zranenia dvaja ľudia

Prístavný most ilustračné foto Foto: TASR/Tomáš Halász

Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes okolo 13.00 h na Prístavnom moste, utrpeli zranenia dvaja ľudia. Pre dopravnú nehodu bol uzavretý zjazd z diaľnice D1 v smere na Dolnozemskú.

Bratislava 20. novembra (TASR) - Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes okolo 13.00 h na Prístavnom moste, utrpeli zranenia dvaja ľudia. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Pre dopravnú nehodu bol uzavretý zjazd z diaľnice D1 v smere na Dolnozemskú. Po zadokumentovaní a odstránení následkov dopravnej nehody bol opätovne sprejazdnený krátko pred 14.00 h.

"Podľa doterajšieho šetrenia na mieste dopravnej nehody došlo z dosiaľ presne nezistených príčin k nárazu vozidla Renault Clio, jazdiaceho po diaľnici D1 v smere do Petržalky, do protinárazovej bariéry. V dôsledku nárazu bolo vozidlo Renault Clio odrazené, pričom došlo k stretu s vozidlom Nissan Pathfinder," informovala ďalej Považanová. Obaja zranení podľa nej sedeli v Nissane, nikto z vodičov pred jazdou nepil alkohol a materiálna škoda predbežne dosiahla 6000 eur. "Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú v štádiu šetrenia," uzavrela hovorkyňa.