Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislava

Polícia hľadá svedkov pondelňajších dopravných nehôd

Ilustračné foto. Foto: TASR/Michal Svítok

Prihlásiť sa majú na polícii.

Bratislava 10. marca (TASR) - Bratislavskí krajskí policajti žiadajú verejnosť o spoluprácu. Obracajú sa na svedkov dvoch pondelkových (9.3.) dopravných nehôd, ktoré sa stali v Bratislavskom kraji. Prihlásiť sa majú na polícii. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Prvá dopravná nehoda sa podľa hovorkyne stala v pondelok (9.3.) krátko pred 20.00 h v blízkosti supermarketu na Klincovej ulici v Bratislave. Došlo tam k stretu osobného motorového vozidla čiernej farby bez bližšie uvedeného evidenčného čísla s malým dievčaťom. Neznámy vodič jazdiaci po Klincovej ulici v smere od Trenčianskej ulice narazil do dievčatka mimo priechodu pre chodcov.

"Namiesto toho, aby dieťaťu zabezpečil poskytnutie prvej pomoci, z miesta nehody ušiel na neznáme miesto. Maloletá chodkyňa utrpela zranenia s predpokladanou dobou liečenia sedem dní," priblížila Kurucová. Svedkovia, ktorí nehodu videli, sa majú podľa hovorkyne prihlásiť osobne na Odbore dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu KR PZ v Bratislave so sídlom na Osvetovej ulici alebo telefonicky na čísle 09610 32555/ 32500. Volať môžu aj na linku 158.

Z miesta dopravnej nehody ušiel aj vodič nákladného motorového vozidla. Ten v pondelok (9.3.) o 22.30 h narazil do auta značky Peugeot 208 (EČV - BL), ktoré stálo na krajnici diaľnice D2 približne v 6200. kilometri v smere na Českú republiku. "Žiadame prípadných svedkov, aby osobne, telefonicky alebo e-mailom kontaktovali Diaľničné oddelenie PZ Malacky na telefónnom čísle 09615 3855, 034/7722622, emailovej adrese: doma@minv.sk, prípadne na bezplatnom čísle polície 158," dodala Kurucová.