Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Bratislava

Zlodeji ukradli v nákupnom centre kozmetiku, polícia po nich pátra

Polícia pátra po páchateľoch, ktorí v septembri kradli drogériový tovar bratislavskom v nákupnom centre na Ivanskej ceste. Foto: TASR/KR PZ v Bratislave

Z plochy jednej z predajní bol odcudzený drogériový tovar rôznych značiek v celkovej hodnote asi 170 eur.

Bratislava 12. októbra (TASR) - Polícia pátra po páchateľoch, ktorí v septembri kradli drogériový tovar bratislavskom v nákupnom centre na Ivanskej ceste. Na verejnosť sa obracia v tejto súvislosti s prosbou o stotožnenie dvoch osôb zachytených bezpečnostnými kamerami.

Ku krádeži malo dôjsť 26. septembra v čase obeda o 12.45 h. Z plochy jednej z predajní bol odcudzený drogériový tovar rôznych značiek v celkovej hodnote asi 170 eur, informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihaliková.

Polícia zostavila popis podozrivých osôb. Ide o dvoch mladých mužov s krátkymi tmavými vlasmi. Prvý z nich mal vyčesanú ofinu, oblečené svetlé tričko, modrú bundu s kapucňou, nohavice s vreckami svetlo-hnedej farby, čierno-biele tenisky a cez plece prehodenú svetlú tašku so zeleným popruhom.

Druhý mladík mal oblečenú sivú bundu s kapucňou, rifľovú vestu, rifle a cez plece prehodenú tašku s hnedým popruhom. Akékoľvek informácie o osobách môže verejnosť oznámiť na čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.