Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislavský kraj

FOTO: Polícia pátra po 10-ročnej Sarah a 39-ročnej Lei

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 10-ročnej Sarah Ciare Šachovej (na snímke). Foto: TASR/KR PZ v Bratislave

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu osôb, možno oznámiť na čísle 158, prípadne na čísle 09610 32 371, rovnako tak i osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Bratislava 27. júla (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 10-ročnej Sarah Ciare Šachovej a 39-ročnej Lei Šachovej.

"Pátranie po maloletej bolo vyhlásené na základe žiadosti Úradu práce sociálnych vecí a rodiny Bratislava II, podnet na pátranie po 39-ročnej žene podal príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislave II," informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Michal Szeiff.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu osôb, možno oznámiť na čísle 158, prípadne na čísle 09610 32 371, rovnako tak i osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 10-ročnej Sarah Ciare Šachovej a 39-ročnej Lei Šachovej (na snímke).
Foto: TASR/KR PZ v Bratislave