Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Bratislavský kraj

Pri dopravnej nehode blízko Modry zasahujú hasiči

Ilustračné foto. Foto: TASR - KR PZ Trnava

Polícia zároveň upozorňuje vodičov v Bratislavskom kraji na zasnežený a zľadovatený povrch ciest a vyzýva ich k opatrnosti.

Bratislava 1. decembra (TASR) – Hasiči zasahujú pri dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste v smere z Modry do Budmeríc. TASR o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

"Hasičská jednotka po príjazde na miesto vykonala prieskum, pri ktorom zistila, že ide o dopravnú nehodu osobného motorového vozidla, ktoré vyletelo z cesty a prevrátilo sa na strechu," uviedli hasiči.

Na mieste zasahujú tri bratislavské jednotky s jedným kusom techniky. "Hasiči poskytujú prítomným osobám prvú pomoc a vykonávajú na vozidlách protipožiarne opatrenia," doplnili.

Polícia zároveň upozorňuje vodičov v Bratislavskom kraji na zasnežený a zľadovatený povrch ciest a vyzýva ich k opatrnosti. Zároveň ich vyzýva, aby dbali na dodržiavanie bezpečnej vzdialenosti medzi vozidlami a znížili rýchlosť. Apeluje aj na chodcov, aby sa pred vstupom na vozovku presvedčili, že svojim pohybom na vozovke neohrozia seba ani ostatných účastníkov cestnej premávky.