Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Ekonomika

Kaufland kraľuje v štyroch oblastiach

Kaufland kraľuje v štyroch oblastiach, odkomunikuje ich aj v novej kampani Foto: Kaufland

Kaufland kraľuje v štyroch oblastiach, odkomunikuje ich aj v novej kampani.

Bratislava 18. júla (OTS) - Kaufland má podľa prieskumu spoločnosti Kantar TNS z mája 2019 najširší sortiment, vynikajúcu čerstvosť potravín a výhodné ceny. Podľa prieskumu Gfk z júla 2018 ponúka v priemere najviac vystavení slovenských výrobkov, tieto atribúty predstaví aj vo svojej najnovšej kampani.

Jednotlivé oblasti Kaufland komunikuje v kampani formou kreatívnych vizuálov a televíznych spotov. Tie diváka prenesú do troch rôznych svetov a príbehov, ktoré vtipným spôsobom poukážu na jednotlivé benefity reťazca.

Chceme zábavným a zrozumiteľným spôsobom predstaviť naše hlavné silné stránky. Ukázať, že u nás dokáže nakúpiť skutočne každý a všetko, čo potrebuje. Naším cieľom je ponúknuť zákazníkom čo najširší sortiment a najviac slovenských a lokálnych výrobkov, garantovať ich každodennú čerstvosť, a to všetko za neustále výhodné ceny. Preto nás zároveň veľmi teší, že zákazníci pri svojich nákupoch toto všetko vnímajú a my môžeme ukázať, že nejde iba o frázy,“ uviedla hovorkyňa spoločnosti Kaufland Lucia Langová.

V priemere najviac vystavení slovenských výrobkov má Kaufland. Toto potvrdil prieskum spoločnosti Gfk z júla 2018. Najnovší prieskum spoločnosti Kantar TNS Hitparáda obchodných reťazcov, ktorý bol zrealizovaný tento rok v máji na vzorke 1 000 respondentov sa slovenských zákazníkov pýtal, kde sa podľa nich nakupuje výhodne, či ktorý reťazec ponúka čerstvé potraviny a široký sortiment. Výsledky prieskumu ukázali, že Kaufland je zákazníkmi stále vnímaný ako reťazec s výnimočnou ponukou, ktorá v sebe spája najširší výber, výnimočnú čerstvosť a výhodné ceny.
Kaufland kraľuje v štyroch oblastiach, odkomunikuje ich aj v novej kampani
Foto: Kaufland

Kaufland sa teší obľube medzi zákazníkmi už dlhodobo, o čom svedčia aj získané ocenenia. Je držiteľom titulu Najdôveryhodnejší predajca potravín za rok 2018 a zároveň trojnásobným víťazom v kategórii Najdôveryhodnejšia privátna značka, a to so značkou K-Classic.

Päťkrát po sebe získal titul Slovak Superbrands, naposledy aj tento rok. Komisia, ktorá udeľuje ocenenie, hodnotí obchodné výsledky, povedomie o značke a obľúbenosť.

Celý náš sortiment tvoríme tak, aby si v ňom každý našiel to svoje a mohol sa spoľahnúť na kvalitu, čerstvosť a vždy výhodné ceny,“ zhrnula na záver Langová.