Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Tréner Senice Hudec sa pridal k manažmentu, nahradil ho Caanen

Hráči Senice, ilustračná snímka. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Caanen pribudol do exekutívy klubu cez zimnú prestávku, vedenie ho predstavilo ako zástupcu sponzorov.

Senica 8. februára (TASR) - Vo futbalovom klube FK Senica nastala desať dní pred štartom jarnej časti Fortuna ligy 2017/2018 trénerská zmena. Doterajší hlavný kouč Ladislav Hudec bude počnúc štvrtkom pracovať v manažmente klubu, na lavičke ho nahradí Ton Caanen.

"Od dňa príchodu nového sponzora tréner Hudec informoval zástupcu sponzorov p. Caanena, že sa zaujíma v klube o pozíciu v manažmente. Po dvoch mesiacoch sa vedenie klubu dohodlo, že dajú trénerovi Hudecovi príležitosť v novom projekte pracovať v manažérskych štruktúrach FK Senica. Šéfom realizačného tímu sa stáva Ton Caanen, ostatné pozície zostávajú nezmenené," informoval senický klub na svojom oficiálnom webe.

Caanen pribudol do exekutívy klubu cez zimnú prestávku, vedenie ho predstavilo ako zástupcu sponzorov. Hudec sa vrátil do Senice vlani v septembri, keď na lavičke nahradil Ivana Vrabca. V jarnej časti sezóny už bude mať novú funkciu. "Som rád, že mi dal klub príležitosť vo funkcii, o ktorej sme sa vždy rozprávali," povedal pre fksenica.eu.