Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Futbal

Strednopoliar Daniel prestúpil z Myjavy do Ružomberka

Ilustračné foto Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Dvadsaťštyriročný Erik Daniel pôsobil v kluboch TJ Iskra Holíč, FK Šardice, Spartak Myjava a FC Slovan Liberec.

Ružomberok 19. júla (TASR) - Fortunaligový klub MFK Ružomberok získal do svojich služieb českého stredopoliara Erika Daniela, ktorý na Liptov zamieril zo Spartaka Myjava.

"Sme radi, že sa nám podarilo dotiahnuť prestup jedného z najlepších krídelných hráčov v našej lige a dohodli sme sa na 3-ročnej zmluve. Chcel by som poďakovať primátorovi Myjavy pánovi Halabrínovi a nášmu majiteľovi Milanovi Fiľovi za korektné rokovania a verím, že spolupráca medzi našimi klubmi bude aj naďalej prospešná pre obidve strany. V klube Spartak Myjava zo slovenských hráčov v súčasnosti pôsobia bývalí hráči MFK Ružomberok ako Štefan Pekár, Vlado Kukoľ a Libor Koníček. Erik sa v priebehu tohto týždňa pripojí k mužstvu a ak všetko dobre dopadne, tak s ním môže trénerská dvojica Norbert Hrnčár a Richard Höger počítať už túto sobotu na zápas v Žiline," povedal pre oficiálnu stránku klubu športový a marketingový riaditeľ Dušan Tittel.

Dvadsaťštyriročný Daniel pôsobil v kluboch TJ Iskra Holíč, FK Šardice, Spartak Myjava a FC Slovan Liberec. Práve v Liberci odštartoval seniorskú kariéru a následne viedli jeho kroky do Myjavy, kde hosťoval od začiatku roku 2013 a prestúpil pred sezónou 2014/15.