Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

Lampard má ťažké srdce na Deschampsa, škrie ho zranenie Kanteho

Tréner Chelsea Frank Lampard. Foto: TASR/AP

Do soboty sa nestihne zotaviť a proti Newcastlu nebude môcť zasiahnuť do hry. Pre náš tím je to citeľné oslabenie, citovala agentúra AFP slová rozhorčeného Lamparda.

Londýn 18. novembra (TASR) - Kouč futbalistov FC Chelsea Frank Lampard má ťažké srdce na trénera francúzskej reprezentácie Didiera Deschampsa kvôli N'Golovi Kantemu. Jeden z kľúčových hráčov "The Blues" utrpel na tréningu pred zápasom kvalifikácie ME 2020 na pôde Islandu zranenie slabín. Do Londýna sa však defenzívny stredopoliar vrátil až po skončení duelu proti Turecku a v sobotu bude chýbať Chelsea v súboji anglickej Premier League s Newcastlom United.

"N'Golo nie je fit. Pred zápasom Francúzska na Islande utrpel menšie zranenie slabín a žiadali sme, aby sa mohol vrátiť do Londýna a absolvovať liečbu. Vedenie francúzskeho tímu ho však uvoľnilo až po stretnutí s Tureckom, ktoré celé presedel na lavičke náhradníkov. Do soboty sa nestihne zotaviť a proti Newcastlu nebude môcť zasiahnuť do hry. Pre náš tím je to citeľné oslabenie," citovala agentúra AFP slová rozhorčeného Lamparda.