Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Hokej

Na českú súpisku dopísali Vondrku

Michal Vondrka, archívne foto Foto: TASR/Michal Svítok

Trénerovi českej hokejovej reprezentácie Vladimírovi Růžičkovi zostalo už len jedno voľné miesto pre hráčov v poli. Na šancu stále čakajú obranca Vítkovíc Lukáš Kovář a útočník Martin Růžička.

Minsk 16. mája (TASR) - Tréner českej hokejovej reprezentácie Vladimír Růžička dal dopísať na súpisku v dejisku MS útočníka Slovana Bratislava Michala Vondrku. Zostalo mu tak už len jedno voľné miesto pre hráčov v poli.

Na šancu stále čakajú obranca Vítkovíc Lukáš Kovář a útočník Martin Růžička, ktorý prestúpil z Třinca do tímu Čeľjabinsku.

Aktuálne má tréner k dispozícii osem obrancov vrátane Romana Poláka, ktorý sa zranil vo svojom úvodnom vystúpení proti Slovensku a musel odcestovať domov. S Vondrkom je v zostave pred sobotňajším zápasom s Dánskom trinásť útočníkov. Podľa českých médií sa ponúka možnosť napísať na posledné miesto obrancu Lukáša Kovářa, ktorý prišiel do dejiska turnaja ako náhrada za zraneného Poláka. Trénerom však komplikujú život aj zdravotné problémy ostatných členov tímu. Na piatkovom tréningu chýbali útočníci Tomáš Hertl, Vladimír Sobotka a Jiří Hudler.