Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Hokej

Lintner dostal ponuku riadiť slovenskú extraligu

Krátky brífing s Richardom Lintnerom, kandidátom na post prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH), 20. mája 2015 v Bratislave. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Predseda predstavenstva PRO Hokeja Juraj Koval chce Lintnera ako náhradu za Vladimíra Paštinského.

Bratislava 14. júla (TASR) - Už pred voľbami o prezidenta SZĽH vystúpil otvorene predseda predstavenstva PRO HOKEJ-a Juraj Koval s tým, že bude oficiálne podporovať na kongrese Richarda Lintnera a jeho skupinu.

Hoci Lintner prehral v súboji s Nemečkom o 13 hlasov, Koval v tom nevidí problém a koncom minulého týždňa oslovil nášho exprezentanta so zaujímavou ponukou, píše v dnešnom vydaní Plus Jeden Deň.

Vladimír Paštinský vo funkcii šéfa Pro Hokeja od 1. septrembra končí. "Môžem potvrdiť, že o ponuke diskutujeme. Ako som už povedal, vždy sa budem nájsť spôsob, aby sme zúžitkovali našu spoluprácu v prospech slovenského hokeja. Extraliga je asi najnezávislejšia časť nášho hokeja od vedenia SZĽH a druhou vecou je, že naša ambícia pomáhať extralige bola vždy významná. V tomto smere tá diskusia má zmysel. Uvidíme, ako to celé dopadne, ešte je za tým mnoho rokovaní. Momentálne sa k tomu viac povedať nedá," vyjadril sa Richard Lintner pre web Hokejportal.net.