Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Hokej

Zaujímavý zasadací poriadok v českej šatni, Jágr sedí s radou starších

Jaromír Jágr Foto: TASR/AP

Česi majú v šatni k dispozícii televíziu a tradičné občerstvenie ako čaj, káva, ovocie, nápoje a aj tatranky, ktoré obľubuje práve Jágr.

Soči 10. februára (TASR) - Českí hokejisti majú v ich šatni v Ľadovom paláci Boľšoj už zadaný pevný zasadací poriadok, pričom v práve jednom kúte sa sústredia najskúsenejší hráči, vrátane olympijského šampióna z Nagana Jaromíra Jágra. Tomu budú najbližšiu spoločnosť robiť členovia "rady starších" Petr Nedvěd, Tomáš Kaberle a kapitán Tomáš Plekanec, z druhej strany si k Jágrovi prisadnú Marek Židlický a Patrik Eliáš.

Podľa českého portálu idnes.cz sú hráči rozmiestnení tak, že majú vedľa seba najväčších kamarátov. Triu brankárov zasa patrí ďalší kraj, kde budú mať dostatok priestoru na ich väčšiu výstroj. Vedľa seba sedia "kladeňáci" Voráček a Frolík, obrancovia Barinka s Krajíčkom a susedmi sú aj mladíci z Tampy Gudas s Palátom.

Česi majú v šatni k dispozícii televíziu a tradičné občerstvenie ako čaj, káva, ovocie, nápoje a aj tatranky, ktoré obľubuje práve Jágr. "Je fajn, že na seba vidíme, a že nechýba televízia, kde nám bude tréner pri poradách púšťať video. Zázemie je výborné, celá hala je pekná," citoval idnes.cz obrancu Kaberleho.