Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Knihy

Legendárna Krížovka života. Aj na Slovensku

Josef Jonáš: Krížovka života Foto: NOXI

MUDr. Josef JONÁŠ je jedným z najpopulárnejších autorov a zároveň vyhľadávaným praktikom celostnej medicíny.

Bratislava 21. marca (OTS) - Jeho priekopnícka kniha Krížovka života patrí medzi najžiadanejšie publikácie, ktoré v Československu kedy vyšli.
O pár dní vyjde aktualizovaná v slovenčine. V Česku zaznamenala neuveriteľný úspech, predalo sa už pol milióna kusov a stále sa dotláča. Pre mnohých ľudí bola doslova bleskom z neba. „Moje krédo je pomôcť ľuďom, osvietiť ich. Žasli by ste, ako sa dá predchádzať rakovinám, astme, depresiám, chorobám detí..." tvrdí doktor Josef Jonáš.
Je to prvý zakladateľ detoxikačnej metódy v Česku a autor viacerých knižných bestsellerov. S obľubou tvrdí, že základom je porozumenie liečiteľských schopností našich predkov.
Príďte na diskusiu s týmto uznávaným lekárom. Dve hodiny o zdraví bude moderovať literárny publicista Milan Buno. Vstupenky si už teraz môžete zakúpiť cez internet.
MUDr. Josef Jonáš, autor legendárnej knihy Krížovka života
Foto: NOXI

Sme čoraz chorľavejší...
Polovicu obyvateľov civilizovaného sveta kosia srdcové a cievne choroby, tretinu zhubné nádory. V zostávajúcich niekoľkých percentách sa tiesnia úrazy s infekciami, vrodené choroby, opotrebovanosť vekom, samovraždy, cirhóza pečene, cukrovka a desiatky ďalších chorôb.
Je nevyhnutné liečiť chorého človeka a nie choroby jednotlivých orgánov. Tak znela jedna z poučiek staročínskeho lekárstva,“ pripomína uznávaný lekár Josef Jonáš v knihe Krížovka života. Je potrebné dať ľuďom systém, ktorý by im umožňoval udržiavať si zdravie do značnej miery svojpomocne. Presne o tom je táto kniha.
„Každý môže byť zdravý. Kto nie je, môže si za to sám.“
V jedinej diskusii a prednáške, ktorá sa uskutoční na Slovensku (presnejšie 18. apríla v Bratislave) sa bude hovoriť na rôzne témy:
- čínska medicína
- antibiotiká
- liečivé bylinky
- cukor ako jed
- detoxikácia organizmu

MUDr. Josef Jonáš, autor legendárnej knihy Krížovka života, je dnes v Česku úspešná značka. Je autorom množstva kníh, článkov v časopisoch a odbornej literatúre, vystupuje v televízii aj v rádiách. Svoj originálny pohľad na ľudské zdravie aplikuje pri svojej práci s pacientmi, ktorým pomáha odstraňovať ich zdravotné problémy.
Je zakladateľom kontrolovanej detoxikačnej metódy v ČR, naďalej sa venuje jej ďalšiemu vývoju a aj vývoju nových prípravkov a prístrojov, medzi ktoré patrí aj známy detoxikačný a regeneračný prístroj Marion.
Josef Jonáš: Krížovka života
Foto: NOXI

Milan Buno, literárny publicista