Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Košický kraj

Pre rekonštrukciu Slaneckej cesty v Košiciach dôjde k ďalším zmenám

Na archívnej snímke práce na rekonštruovanej Slaneckej ceste v Košiciach. Foto: TASR - František Iván

Motoristi budú môcť opäť využívať Važeckú ulicu od skorých ranných hodín. V rámci prác na nej realizovali preložky vodovodného potrubia a vysokého napätia.

Košice 19. marca (TASR) - Važecká ulica v Košiciach bude od stredy (20. 3.) opäť prejazdná. Zároveň v súvislosti s dokončovacími prácami na rekonštrukcii a modernizácii Slaneckej cesty v mestskej časti Nad jazerom upozorňuje na obmedzenia na križovatke na Raketovej ulici. Mesto Košice o tom informuje na sociálnej sieti.

Motoristi budú môcť opäť využívať Važeckú ulicu od skorých ranných hodín. V rámci prác na nej realizovali preložky vodovodného potrubia a vysokého napätia. Cesta tiež dostala nový asfalt. Pred dokončením sú nové chodníky, osvetlenie a vjazdy na parkoviská.

"Pre pokračujúce práce sa uzavrie križovatka Raketová ulica, na ktorú sa vodiči dostanú odbočením zo Slaneckej cesty cez križovatku Rovníková a ďalej cez Sputnikovú ulicu," uvádza magistrát.

Motoristov prosí o trpezlivosť a pozornosť pri sledovaní a dodržiavaní dočasného dopravného značenia. Žiada ich tiež o dodržiavanie maximálnej povolenej rýchlosti, ktoré je 30 kilometrov za hodinu.