Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Clean Bandit vydávajú album What Is Love?

Hudobná skupina Clean Bandit. Foto: wikipedia.org

Z britských Clean Bandit sa počas niekoľkých mesiacov stal stroj na výrobu hitov. Po prvom veľkom úspechu v roku 2014 so skladbou Rather Be, prišli piesne Rockabye, Symphony a Solo.

Bratislava 5. decembra (TASR) - Skupina Clean Bandit vydala albumovú novinku s názvom What Is Love?. Na platni si fanúšikovia nájdu všetky ich hity z posledného obdobia Rockabye, Symphony a Solo spolu s aktuálnym singlom Baby. TASR informovala PR manažérka Renáta Tomášová.  

Z britských Clean Bandit sa počas niekoľkých mesiacov stal stroj na výrobu hitov. Po prvom veľkom úspechu, ktorý si trojica pripísala v roku 2014 so skladbou Rather Be, prišli piesne Rockabye, Symphony a Solo. Všetky sa vyšplhali na prvé miesto ostrovnej hitparády a dva z nich sa dostali na popredné miesta aj na Slovensku. Debutového albumu New Eyes (2014) sa celosvetovo predalo 1,6 milióna kópií. Podobne pri singloch, tých mali Clean Bandit ku koncu roku 2016 predaných cez 13 miliónov. Prepojenie tanečnej elektroniky s klasickou hudbou sa poslucháčom jednoducho páči. 

 

Na novinku What Is Love? si kapela opäť pozvala hostí zvučných mien. Sú nimi speváčky Ellie Goulding, Rita Ora, Demi Lovato, Anne-Marie a Charli XCX, nastupujúce hviezdy Kyle, Bhad Bhabie a Stefflon Don či veteráni Craig David, Sean Paul alebo Big Boi z Outkast. V aktuálnom singli Baby exceluje speváčka Marina, známa z projektu Marina & the Diamonds a Luis Fonsi.