Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Dcéra Whitney Houston čelí obvineniam z incestného vzťahu

Foto: TASR/AP

Médiá tento týždeň priniesli fotografie, na ktorých sa Bobbi Kristina a Gordon objímajú a bozkávajú. Objavili sa aj správy o ich zásnubách.

Los Angeles 16. marca (TASR) - Dcéra Whitney Houston, Bobbi Kristina, čelí obvineniam z incestného vzťahu s "tajným synom" speváčky, ktorá vo februári zomrela v Los Angeles.

Obvinenia vzniesla Cissy Houston, matka speváčky. Vyjadrenia starej matky Bobbi Kristiny priniesol vo štvrtok portál TMZ.com po správach, že Bobbi Kristina (19) chodí s Nickom Gordonom (22).

Whitney Houston Gordona vzala do svojej starostlivosti keď mal 12 rokov a považovala ho za vlastného syna - napriek tomu, že ho nikdy oficiálne neadoptovala. Gordon nie je pokrvný príbuzný so speváčkou, ani s jej dcérou.

Médiá tento týždeň priniesli fotografie, na ktorých sa Bobbi Kristina a Gordon objímajú a bozkávajú. Objavili sa aj správy o ich zásnubách.

"To čo robia je incestné," citoval TMZ.com Cissy. Podľa nej Gordon využil zraniteľnosť jej vnučky. Cissy sa tiež snaží presadiť, aby Gordona vysťahovali z domu Whitney, kde žije aj Bobbi Kristina.

Gordon poprel, že vo vzťahu s Bobbi Kristinou je niečo nekalé. "Sme si len blízki - len spolu smútime nad smrťou jej mamy," napísal na Twitteri.