Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Paramount oslavoval 100 rokov, na slávnosť prišli desiatky hviezd

Herečka Charlize Theronová ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Pri veľkých divách, vrátane Meryl Streepovej, Jane Fondovej, Shirley MacLainovej, Barbry Streisandovej a Demi Moorovej, v bielych šatách prišla Charlize Theronová a celá v čiernom Cameron Diazová.

New York 18. júna (TASR) - Desiatky svetoznámych hollywoodskych hviezd strieborného plátna, ale aj slávni režiséri si nenechali ujsť príležitosť pózovať na oficiálnej fotografii pri príležitosti 100. narodenín filmovej spoločnosti Paramount na schodisku v jeho priestoroch.

Iniciátori tohto neobvyklého stretnutia umožnili sedieť pri tejto príležitosti žijúcim legendám kinematografie Ernestovi Borgnineovi (95), Kirkovi Douglasovi (95) alebo Mickeymu Rooneymu (91), pred objektív sa im však podarilo dostať aj mnohé ďalšie hviezdy. Boli medzi nimi napríklad Robert De Niro, Harrison Ford, Dustin Hoffman, Morgan Freeman a Eddie Murphy či Michael York. Nechýbali ani ich neskôr narodení kolegovia, napríklad George Clooney, Kevin Costner, Tom Cruise, Sean Penn a John Travolta, či výrazne mladší Leonadro DiCaprio, Shia LaBeouf a dokonca Justin Bieber.

Popri veľkých hollywoodskych divách, vrátane Meryl Streepovej, Jane Fondovej, Shirley MacLainovej, Barbry Streisandovej a Demi Moorovej, sa v bielych šatách objavila Charlize Theronová a celá v čiernom Cameron Diazová. Unikátnu príležitosť si nenechali ujsť ani výrazne mladšie sestry Dakota a Elle Faninngové a Megan Foxová.

Spomedzi režisérov sú na fotke okrem iných Martin Scorsese, Steven Spielberg alebo Oliver Stone.

Teraz zverejnená fotografia vznikla podľa informácií Paramountu ešte začiatkom tohto roka.