Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Kultúra

Prodigy dostali ocenenie najlepšia tanečná kapela všetkých čias

Skupina Prodigy sa rovnako zaradila medzi laureátov a získala ocenenie pre Najlepšiu tanečnú kapelu všetkých čias.

Bratislava 14. marca (TASR) – Kapela Prodigy sa môže pokojne zaradiť medzi žijúce legendy. K vypredaným koncertom, desiatkam hudobných ocenení a miliónom spokojných fanúšikov si najnovšie pridali prestížny titul Najlepšia tanečná skupina všetkých čias.

Celosvetovo najpredávanejší časopis o elektronickej hudbe Mixmag pred pár dňami rozdával hudobné ocenenia. Skupina Prodigy sa rovnako zaradila medzi laureátov a získala ocenenie pre Najlepšiu tanečnú kapelu všetkých čias. V prestížnej ankete, ktorá trvala niekoľko mesiacov a hlasovali v nej desaťtisíce fanúšikov tanečnej hudby po celom svete, predčili britskí Prodigy aj také silné mená tanečnej hudobnej scény ako sú Daft Punk, Chemical Brothers či Underworld.

„Zísť po koncerte z pódia a cítiť, že sme to tam úplne rozbili, je tá správna odmena pre nás. V tejto ankete hlasovali ľudia, bez ktorých by sme vlastne neboli ničím, takže je to naozaj skvelý pocit a sme naozaj vďační,“ hovorí frontman hudobnej legendy Keith Flint. O tom, že Prodigy si toto prvenstvo určite zaslúžia, prídu presvedčiť fanúšikov aj do Bratislavy, kde 27. apríla odohrajú koncert v Aegon Aréne NTC. TASR informoval Vladimír Kroupa z agentúry Access Promotion.