Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

Projekt Fatt Kools bude hľadať talentovaných skladateľov

Foto: Fatt Kools

Projekt má za sebou účasť na nedávnom odovzdávaní cien Radio_Head Awards. Fatt Kools bol aj v tomto roku partnerom kategórie Nováčik roka.

Bratislava 12. marca (TERAZ.sk) - Projekt Fatt Kools sa úspešne zúčastnil na tohtoročných odovzdávaniach hudobných cien Radio_Head Awards 2012 Rádia_FM. Fatt Kools ako partner kategórie Nováčik roka odovzdal poukaz v hodnote 500€ na nákup v e-shope vzdy.sk víťaznej kapele Zlokot. Už v apríli začína ďalšie kolo projektu, v ktorom bude Fatt Kools hľadať talentovaných skladateľov.

Bratislava - Fatt Kools spustí už v polovici apríla ďalší ročník hľadania nádejných skladateľov, ktorí majú šancu prihlásiť svoje autorské skladby už do štvrtého kola súťaže. Posledným objavom autorskej hudobnej súťaže sa stal Juraj Líška so svojim projektom Fallgrap. Pieseň Ľadový útes, ktorej finálny mastering sa vďaka projektu Fatt Kools realizoval v Amsterdame, sa úspešne objavuje v rotáciách Rádia FM. Jej kvalitu potvrdzuje aj fakt, že sa stala aj podkladovým motívom pre aktuálnu kampaň Unicef.

Projekt má za sebou účasť na nedávnom odovzdávaní cien Radio_Head Awards. Fatt Kools bol aj v tomto roku partnerom kategórie Nováčik roka. Víťazom sa stala kapela Zlokot a od Fatt Kools dostala poukaz v hodnote 500€ na nákup v e-shope. Počas celého večera mali návštevníci možnosť nechať si vytvoriť štýlový účes a získať výrobky od Taft Looks.
Víťazom aktuálneho kola súťaže Fatt Kools je projekt Fallgrapp.
Foto: Fatt Kools

Projekt pre talenty


Súťaž Fatt Kools organizuje spoločnosť Henkel Slovensko a jej značka vlasovej kozmetiky Taft Looks a Rádio_FM. Ambíciou projektu je vytvoriť priestor na prezentáciu originálnej hudobnej tvorby mladých talentovaných ľudí. Tým najlepším vytvára podmienky pre čo najlepší štart ich kariéry. Víťazi jednotlivých kôl budú mať možnosť spolupracovať s profesionálnymi hudobníkmi a producentmi.

V rámci projektu Fatt Kools sa už podarilo objaviť nové hudobné talenty. Predminulý rok sa aj v rotáciách Rádia _FM objavil víťaz Martin Nemček z Bratislavy, so svojim projektom Heart Skipping Beats a skladbou Balance. Minulý rok porotu najviac zaujal Juraj Líška so svojim projektom Fallgrapp a skladbou Ľadový útes, ktorá sa aktuálne hrá v Rádiu _FM.

Ochranné krídla a odborný dohľad nad celým projektom zastrešujú známe mená z oblasti slovenskej hudobnej tvorby ako napr. Martin Žuži (členovia skupiny Hex).
Partnerom súťaže Fatt Kools sa v roku 2012 stal portál teraz.sk spravodajskej agentúry TASR. Viac o projekte Fatt Kools nájdete na www.fattkools.sk a www.facebook.com/fattkools