Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

Rock pod Kameňom sa začína už o tri dni

Na snímke koncert kapely Kabát. Foto: TASR - Martin Palkovič

O headlinerské otvorenie na veľkom Spark pódiu sa postará kapela Kabát. V ďalších dňoch budú pokračovať vystúpenia Vice, Dragonforce, Pretty Maids a legenda Helloween.

Bratislava/Snina 6. augusta (TASR) - Východ Slovenska zažije už po 16. raz príval kovových sŕdc. Početnú účasť slovenských fanúšikov doplní aj zastúpenie zahraničných rockerov, ktorí sa môžu tešiť na headlinerov ako Helloween, Dragonforce, Pretty Maids, Kabát alebo Vice. Rock pod Kameňom, ktorý patrí medzi najlepšie slovenské festivaly, sa v prostredí Sninských rybníkov uskutoční od 9. do 11. augusta.

O headlinerské otvorenie na veľkom Spark pódiu so špičkovou svetelnou šou a videoprojekciou sa postará kapela Kabát. V ďalších dňoch budú pokračovať vystúpenia Vice, Dragonforce, Pretty Maids a legenda na svetovom turné Helloween. Festival si fanúšikovia užijú aj s domácimi a českými kapelami Inekafe, Harlej, Karpina, Ravenclaw, Gladiator, Tomáš Klus, Peter Nagy a Indigo, Metropolis či Živá voda.

Viac informácií si fanúšikovia nájdu na webovej stránke festivalu rockpodkamenom.sk. TASR informoval PR manažér festivalu Pavol Dráb.