Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Termín koncertu francúzskej šansoniérky Mireille Mathieu bol zmenený

Foto: JVS Group

Mireille Mathieu vystúpi v Bratislave o týždeň neskôr, 10. marca 2020! Zakúpené vstupenky zostávajú platné.

Bratislava 13. marca (OTS) - Šansónová legenda Mireille Mathieu pripravuje svoje európske turné, počas ktorého navštívi niekoľko európskych miest. Počas svojho turné Madame Mathieu nevynechá ani Slovensko, kde ju fanúšikovia doslova milujú a jej bratislavské koncerty boli vždy vypredané.

Pre jednoduchšie napasovanie jednotlivých koncertov sme boli nútení zmeniť termín bratislavského koncertu z 3. marca na 10. marca 2020.
Všetky doteraz zakúpené vstupenky zostávajú platné.

Koncert sa bude konať dňa 10. marca 2020 v AXA aréne NTC Bratislava a vystúpi so svojou sprievodnou kapelou a vokalistami.

Charizmatická francúzska šansoniérka Mireille Mathieu začala svoju hudobnú kariéru v sedemdesiatych rokoch a odvtedy stihla nahrať viac ako 1200 skladieb, vydať viac ako 40 albumov a vystupovala po celom svete. Táto úžasná speváčka sa považuje za nástupkyňu ikonickej Edith Piaf. Celý svet ju pozná vďaka slávnym skladbám Mon credo, Qu`elle est belle, Mon bel amour d`été, ale aj vďaka typickému účesu-krátkej ofine, ktorá dodnes inšpiruje svetových kaderníkov. Madam Mathieu spolupracovala napríklad s hviezdami ako Charles Aznavour, Julio Iglesias, Frank Sinatra, Tom Jones, či Paul Anka.

Mireille Mathieu má na svete aj svoj ďalší nový album, takže sa môžeme tešiť, že na bratislavskom koncerte zaznejú aj piesne z tohto nového albumu. Fanúšikovia však iste ocenia aj všetky ďalšie veľké hity, ktoré sú stálicami jej koncertov.

Nezabudnuteľnú atmosféru na francúzsky spôsob nevynechajte dňa 10. marca 2020 v AXA aréne NTC Bratislava.
Vstupenky v sieti Ticketportal.
Viac informácií na www.jvsgroup.sk