Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Česká TV Nova spúšťa v sobotu nový mužský kanál - Nova Fanda

Nový televízny kanál by sa mal objaviť v ponuke satelitných platforiem Skylink, CS Link, ako aj Digi TV.

Praha 12. júla (TASR) - Nový český televízny kanál Nova Fanda, ktorý bude určený hlavne mužom a ponúkne okrem iného prevzaté seriály, erotické programy, ale aj športové prenosy, začne vysielať v sobotu 14. júla o 16.00 h.

Sledovanie stanice, ktorej signál sa bude šíriť cestou káblových operátorov, ako aj prostredníctvom satelitu, bude bezplatné.

V ponuke úvodného dňa vysielania novej televízie nebudú chýbať napríklad filmy Červený barón alebo Kajínek, ale predovšetkým prenos z boxerského súboja medzi Davidom Hayeom a Dereckom Chisorom.

Investícia, ktorú v uplynulých dňoch predstavil v Prahe riaditeľ najväčšej českej komerčnej televízie TV Nova Jan Andruško, dosahuje podľa jeho slov pre internetový portál iDNES.cz stovky miliónov korún a je súčasťou realizácie dlhodobej stratégie skupiny Nova.

Nový televízny kanál by sa mal objaviť v ponuke satelitných platforiem Skylink, CS Link, ako aj Digi TV. UPC, ani platforma freesat podľa internetového portálu parabola.cz jeho zaradenie zatiaľ nechystajú.