Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Chceš zmeniť svoj život k lepšiemu? Príď na festival FITFEST

Foto: FITFEST

Máš chuť žiť zdravšie, plnohodnotnejšie a šťastnejšie? Pravdepodobne bude tvoja odpoveď ÁNO. Otázkou je, čo preto robíš a či to robíš správne.

Bratislava 24. mája (OTS) - Mnohí sa strácame v mori informácií, o tom ako byť zdravý a šťastný, asi preto, že máme okolo seba pretlak informácií, ktoré nám tak trochu prerastajú cez hlavu. Čo tak sa pozrieť na SEBA a počúvať svoje telo! Nevieš ako na to? Stačí ak prídeš 16. – 17. júna 2018 na Železnú studničku, kde sa koná najkomplexnejší festival zdravého životného štýlu FITFEST.

Vďaka FITFESTU sa stretnú na jednom mieste skvelí odborníci zo sveta zdravia, psychológie, pozitívneho smerovania. Pomôžu ti nájsť cestu k správnemu výberu informácií, a k sebe samému. Šport, celkové zdravie, výživné jedlo a pozitívna myseľ. Všetky tieto piliere budú mať svoju vlastnú zónu.
Foto: FITFEST

V zóne ZDRAVIA máš možnosť získať dôležité informácie o svojom zdravotnom stave, môžeš si dať zmerať obsah tuku, vody či svalovej hmoty v organizme, BMI (index telesnej hmotnosti) bazálny metabolizmus. Túto komplexnú analýzu tela zabezpečí VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÁ POISŤOVŇA, ktorá okrem iného v stánku poskytne profesionálne poradenstvo. Svoju pozornosť by si mal určite venovať aj stánku WIWE, ktorý používa celosvetovo unikátny inteligentný algoritmus, ktorý vyhodnocuje parametre EKG vĺn a poukazuje na možné riziko vzniku mozgovej príhody a na riziko náhlej srdcovej zástavy. Nezabudli sme ani na jednu časť nášho tela a preto budú okrem rôznych meraní prebiehať aj merania zraku v stánku VESELY očná klinika, ktorá sa riadi heslom vymeň dioptrie za zážitky! V zdravom tele, zdravý duch - festival myslí na krásnu pleť. Túto sféru aj tento ročník pokryje na festivale spoločnosť Dermacol, ktorá ponúkne každému návštevníkovi poradenstvo ohľadom pleti. Budeš si môcť vyskúšať rôzne testery krémov, spýtať sa na radu. V zóne Šport, si môžeš vybrať z radu cvičení ako joga, HIIT, zumba, tabata a iné. Na jednotlivé cvičenia sa môžeš registrovať cez aplikáciu Moovaas, na tomto odkaze: https://my.moovass.com/provider/details?id=16.

V zóne Jedlo sa môžeme tešiť na ponuku zdravých pochúťok pre milovníkov „veggie“ aj „mässie.“ A v zóne Myseľ bude prevládať psychológia, motivácia a ezoterika.

Na festival FITFEST si nemusíš kupovať vstupenky - je celý ZADARMO. Preto príď, inšpiruj sa a zmeň svoj život k lepšiemu! Viac informácií nájdeš na www.fitfest.sk