Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Súťaž CEWE FOTOKNIHA roka 2020

Súťaž CEWE FOTOKNIHA roka 2020 Foto: CEWE

Spoločnosť CEWE po ôsmych úspešných ročníkoch organizuje nový ročník súťaže o najkrajšiu a najkreatívnejšiu CEWE FOTOKNIHU.

Bratislava 9. septembra (OTS) - Spoločnosť CEWE po ôsmych úspešných ročníkoch organizuje nový ročník súťaže o najkrajšiu a najkreatívnejšiu CEWE FOTOKNIHU.

V nedeľu 01.09.2019 bola spustená súťaž CEWE FOTOKNIHA roka 2020, ktorá je určená pre všetkých zákazníkov a nadšencov CEWE FOTOKNIHY, ktorí majú chuť súťažiť a ukázať svoje kreatívne zručnosti pri tvorbe vlastnej fotoknihy. Do súťaže sa môžu zapojiť prostredníctvom CEWE FOTOKNIHY, ktorú si vytvoria v období od 01.09.2019 až do 31.08.2020.

Výherca bude vyhlásený počas galavečera, ktorý sa uskutoční 17.09.2020. Víťaz si odnesie hlavnú cenu v podobne osobného automobilu kategórie SUV Peugeot 3008. Okrem toho je možné vyhrať aj iné atraktívne ceny v celkovej hodnote 33 000 EUR.

Minuloročný výherca súťaže CEWE FOTOKNIHA roka, Marián Kuric, hodnotí galavečer a priebeh celej súťaže pozitívne: „Prostredie, moderovanie, program, jedlo, atmosféra či gradácia napätia pri vyhlasovaní víťaza ma úplne dostala.

V tomto ročníku súťaže bude o víťazovi rozhodovať porota zložená z profesionálnych fotografov a cestovateľov. Predsedom poroty bude spevák a fotograf Peter Nagy, ktorému budú pomáhať Jan Šibík či Luboš Fellner.

CEWE FOTOKNIHA pomáha. Z každej prihlásenej CEWE FOTOKNIHY v súťaži venujeme sumu 1 EUR na podporu organizácií Dar života a Appa.

Podrobnejšie informácie o súťaži vrátane podmienok, termínov a spôsobu prihlásenia fotoknihy do súťaže CEWE FOTONIHA roka 2020, sú zverejnené na oficiálnej webovej stránke www.cewe.sk alebo na stránke určenej len tejto súťaži www.cewe-fotokniha.eu.