Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Magazín

Minulý rok ste na Teraz.sk najviac čítali referendum, zatmenie a Fica

Ilustračné foto Foto: TASR

Ktoré témy dominovali v roku 2015 u vás, našich čitateľov?

Bratislava 1. januára (Teraz.sk) - Nový rok začal len pred pár hodinami, no už teraz je zrejmé, že v ňom o atraktívne články nebude núdza. Čaká nás 12 mesiacov bohatých na významné domáce, zahraničné, športové a spoločenské udalosti. Ktoré témy dominovali v roku 2015 u vás, našich čitateľov?

Na Teraz.sk vás vlani najviac zaujímal online článok o referende. Občania sa mohli v plebiscite vyjadriť k trom otázkam, ktoré súvisia s manželstvom, adopciami detí a sexuálnou výchovou na školách. Domácu udalosť roka sme vám priniesli naživo.
Na snímke hlasovací lístok vo volebnej miestnosti počas hlasovania v Referende 7. februára 2015
Foto: TASR/Milan Drozd

Rovnako naživo ste na našom portáli mohli sledovať ojedinelé vesmírne divadlo. Pozorovanie výnimočného úkazu, akým je zatmenie slnka, je vzrušujúci zážitok.
Na Strednej odbornej škole drevárskej vo Zvolene žiaci pozorovali čiastočné zatmenie Slnka
Foto: TASR/SOŠ drevárska Zvolen

Prácu premiéra označil Robert Fico (Smer-SD) za veľmi zaujímavú a v prípade, ak by sa opäť naskytla možnosť v nej pokračovať, tak by sa nedala tak jednoducho odmietnuť. Toto vyjadrenie mu vynieslo pomyselnú bronzovú priečku v čítanosti portálu Teraz.sk v roku 2015.
Premiér Robert Fico
Foto: TASR - Martin Palkovič

Do prvej päťky sa dostal prezident Čečenska, ktorý avizoval masovú demonštráciu proti Charlie Hebdo aj slovenskí muži, ktorív prípade vojny nechcú bojovať.
Čečenský prezident Ramzan Kadyrov
Foto: TASR/AP

Zaujímali vás aj naše online hokejové prenosy z majstrovstiev sveta, najviac zápas s Bieloruskom na šiestej priečke a zápas s Nórskom na ôsmej.
Slovenský obranca Andrej Meszároš sa teší po svojom druhom góle v predĺžení s Dominikom Graňákom (vpravo) v zápase základnej B-skupiny Bielorusko - Slovensko na majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji. Ostrava, 3. mája 2015
Foto: TASR/Michal Svítok

Sedmičkou bol pre vás článok o MUDr. Liptákovi, vyšetrovanom kvôli darom. Predposledné miesto obsadil článok o nešťastí v Slovenskom raji, kde havaroval záchranárský vrtuľník.
Na snímke praktický lekár Peter Lipták
Foto: TASR/Martin Baumann

Desiatku najčítanejších správ roka uzatvára článok o poprave 21 Egypťanov, ktorým odrezal hlavy Islamský štát.
Screenshot z videa, ktoré zverejnil Islamský štát na internete
Foto: Youtube.com