Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Magazín

Tereza Mašková prináša klip ku skladbe Jíst, spát, meditovat, milovat

Snímka z videoklipu od Terezy Maškovej k piesni Budu Při Tobě Stát. Foto: YouTube/ Tereza Mašková Official

Teraz, keď dennodenne riešim problémy a počúvam svoju pieseň, tak ma lieči. A snažím sa podľa nej aj žiť, hovorí Mašková.

Bratislava 7. marca (TASR) - Tereza Mašková predstavila videoklip k piesni Jíst, spát, meditovat, milovat. Ponúka v nej svoju verziu receptu na absolútne šťastie. Mladá speváčka s ružovými vlasmi síce v poslednom čase oslavuje veľké pracovné úspechy, ale nedávno všetkých ohromila, keď sa verejne priznala k závažnému psychickému ochoreniu v podobe poruchy príjmu potravy. O svojom statočnom boji otvorene hovorí, a preto sa stala vzorom mnohých žien, ktoré touto poruchou takisto trpia. TASR informovala PR manažérka Renáta Tomášová.

"Debatovali sme s autormi textu a hudby Jánom Vávrom a Ronym Janečkom o tom, čo nás v živote robí šťastnými. Keď som sa pozrela na seba - zrýchlený svet, večný stres, skúšky, koncerty, zodpovednosť pred publikom, vysoké ciele. Zakaždým, keď sa v tom zhone na chvíľu zastavím a vydýchnem, tak si zrazu uvedomím, že okrem mojej práce, ktorou dýcham, to, čo ma v živote robí šťastnou a bez čoho sa nedá zaobísť, je vlastne jesť, spať, meditovať a milovať. Teraz, keď dennodenne riešim problémy a počúvam svoju pieseň, tak ma lieči. A snažím sa podľa nej aj žiť," hovorí Mašková.

"Mám radosť, že do klipu prijala pozvanie moja sestra Veronika. Plánovali sme to dlho a tentoraz to konečne vyšlo. Hlavnou témou sú totiž dve tváre mojej osoby. Jedna Tereza, ktorá miluje svoju hudobnú cestu, koncerty, publikum, žiaru reflektora, flitre, mejkap, šperky. Tá druhá je normálne dievča bez mejkapu, ktoré má rado tepláky a je jednoducho obyčajné. A obe Terezy, to som ja. Čo nie je nič neobvyklé, väčšina kolegýň z brandže mimo reflektorov sú obyčajné nenamaľované dievčatá prevažne v ležérnom oblečení, aj zo sekáča, a bez podpätkov," dodáva charizmatická speváčka.





Jíst, spát... klip: