Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Verejné klzisko v River Parku pokrstí hokejová legenda Miroslav Šatan

Foto: JTRE

Klzisko bude po celú zimu slúžiť výhradne verejnosti a na nekomerčné účely.

Bratislava 30. novembra 2018 (OTS) - Zima v River Parku sa už tradične bude niesť v znamení korčuľovania. Tohtoročné otvorenie verejného klziska však bude skutočne výnimočné, keďže krstným otcom 8. ročníka ľadovej sezóny sa stane najlepší strelec v histórii slovenskej reprezentácie a držiteľ všetkých štyroch medailí z majstrovstiev sveta, hokejová legenda Miroslav Šatan. Krst je súčasťou celodenného zábavného podujatia Mikuláš v River Parku, ktoré sa uskutoční v nedeľu 2. decembra. Výstavbu a prevádzku verejného klziska s rozlohou 375 m2 zabezpečuje a financuje spoločnosť JTRE, vďaka čomu bude ľadová plocha počas celej prevádzkovej doby slúžiť výhradne verejnosti a na nekomerčné účely a vstup bude zadarmo.
Foto: JTRE

„Verejné klzisko je už dnes nielen tradíciou tejto štvrte, ale aj obľúbeným miestom pre aktívne rodinné víkendy či stretnutia s priateľmi. Sme veľmi radi, že si ho mnohí Bratislavčania obľúbili a že je väčšinu času plné ľudí,“ hovorí výkonný riaditeľ JTRE Pavel Pelikán. Pridanou hodnotou klziska v River Parku je tradične okrem nádherného výhľadu na rieku aj dobrá dostupnosť a ponuka služieb. V blízkosti ľadovej plochy bude aj tento rok požičovňa korčúľ a stánok s občerstvením.
Foto: JTRE

Otvorenie ľadovej sezóny 2. decembra ponúkne bohatý celodenný program
Okrem prítomnosti Miroslava Šatana sa návštevníci podujatia môžu tešiť na speváčku Dominiku Mirgovú, ale tiež na malých hokejistov z HOBA Bratislava, krasokorčuliarov z KŠK Slovan a deti z folklórneho súboru Prvosienka, ktoré predvedú, ako vyzerali vianočné sviatky kedysi. Podujatím bude sprevádzať obľúbená Víla Ella a na všetkých čaká bohatá tombola. Nebude chýbať obľúbené vozenie na koči ťahanom koňmi a fotenie s maskotmi Mickey Mouse a Minnie, ktorí tento rok oslavujú svoje 90-te jubileum.
Foto: JTRE

Novinkou budú Mikulášske minitrhy, na ktorých sa budú dať ochutnať napríklad pečený čaj a dobroty zo „špajze“ šéfkuchára Jaroslava Žídeka. Ten tento rok navarí aj charitatívnu Mikulášsku kapustnicu, z ktorej výťažok bude prostredníctvom Nadácie J&T poskytnutý sociálne slabším rodinám. Chránená dielňa Domova sociálnych služieb pre deti a dospelých Integra ponúkne svoje ručne vyrábané produkty, ktorých kúpou prispejete na nákup materiálu na výrobu ďalších pekných vecí. Podujatie ukončí príchod Mikuláša s čertom a anjelom, ktorí rozdajú deťom darčeky. Počas celého dňa bude ľadová plocha k dispozícii verejnosti.
Podujatie finančne podporili viaceré prevádzky a firmy so sídlom v River Parku a Zuckermandli.

INFORMÁCIE O PREVÁDZKE VEREJNÉHO KLZISKA

Prevádzkové hodiny pre verejnosť:
Pondelok – nedeľa 10.00 – 21.00

Prevádzkové hodiny pre verejnosť počas sviatkov:
24.12.2018 10.00 – 17:00
25.12.2018 ZATVORENÉ
26.12.2018 10:00 – 21:00
31.12.2018 10:00 – 17:00
1.1.2019 12:00 – 21:00

Parkovanie:
Pondelok – Piatok 6.00 – 16.00 1 h ZADARMO
16.01 – 20.00 2 h ZADARMO
Víkendy a sviatky 6.00 – 20.00 3 h ZADARMO

www.riverpark.sk
www.jtre.sk