Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia

Retail Innovations Conference: TOTO FUNGUJE

Foto: RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE

Daň z potravín, málo zamestnancov, tlak na znižovanie používania plastov a odpadu a tvrdá konkurencia e-commerce hráčov. Ako majú retaileri reagovať, aby prežili?

Bratislava 17. januára (OTS) - Potrebujú rýchlo absorbovať a pretaviť do praxe odskúšané riešenia. Práve preto má tretí ročník úspešného medzinárodného festivalu Retail Innovations Conference podtitul: „TOTO FUNGUJE!“ Príďte sa presvedčiť 4. apríla v hoteli Radisson Blu Carlton v Bratislave.

Drsné konkurenčné prostredie a nepriaznivá legislatíva v kombinácii s nelojálnym zákazníkom, ktorý si potrpí na pomer cena-výkon, robia retailerom vrásky. Teoretických poznatkov a rád v múdrych knihách sú stovky, ale máloktoré sa podarí aj uplatniť v každodennej realite. Tiež hľadáte to, čo funguje a nemáte čas na experimenty?

Tretí ročník Retail Innovations Conference spustil registráciu tu www.retail-innovations.com. O svoje skúsenosti sa podelia ľudia z praxe v našom i v zahraničnom retailovom prostredí. „Želáme si, aby vo vystúpeniach rečníkov odzneli praktické príklady riešení, ktoré boli úspešné a vďaka ktorým obchodník prosperuje a rastie,“ uvádza Tibor Tabery, zakladateľ podujatia a dodáva: „Funkčné názory, inovatívne nápady a riešenia predstavia napríklad Anežka Kováliková, ktorá má na starosti trvalú udržateľnosť v METRO Cash & Carry, Miro Kadleček, obchodný riaditeľ siete značkových predajní predeti.sk, Kašpárek, Babiez a eshopu FEEDO aj retailový expert, analytik Sebastian Rennack, z portálu LZ Retailytics, ktorý sa podieľal napríklad na expanzii hypermarketov Real na náročný ukrajinský trh.

Očakávané je vystúpenie inšpiratívneho rečníka profesora Dr. Petra Littmanna, ktorý už na I. ročníku festivalu prekvapil účastníkov tým, že pomenoval problémy retailu bez servítky a vyprovokoval košaté diskusie. Ako predseda predstavenstva Hugo Boss AG, priviedol spoločnosť k úspešnému presadeniu sa na globálnom trhu a dnes radí takým značkám ako BMW, Google a McDonald´s.

Festival RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE je akčný jednodňový event, ktorý už tretím rokom v Bratislave prináša praktické inovácie a trendy, ktoré dlho rezonujú aj mimo retailovej branže. Na minulých ročníkoch účastníkov zaujalo spolu viac ako 30 osobností, medzi nimi Ronny Max, Martin Frank Dirks, Carlo Ratti associati, Peter Littmann a mnohí ďalší. III. ročník festivalu sa koná 4. apríla 2019 v Radisson Blu Carlton v Bratislave.

Viac informácií a prihlášku nájdete na webovej stránke www.retail-innovations.com.