Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia NHL

Anaheim triumfoval na ľade Buffala 4:3, Terry a McTavish s tromi bodmi

Na snímke vpravo brankár Anaheimu John Gibson olavuje víťazstvo 4:3, naľavo útočník Max Jones po zápase hokejovej NHL Buffalo Sabres - Anaheim Ducks v pondelok 19. februára 2024. Foto: TASR/AP

Hostia triumfovali v druhom z uplynulých troch duelov. Výrazný podiel mal na tom aj Frank Vatrano, ktorý strelil dva góly.

New York 19. februára (TASR) - Hokejisti Bostonu triumfovali v pondelkovom stretnutí NHL nad Dallasom 4:3 po predĺžení a nájazdoch. O víťazstve domácich rozhodol v deviatej sérii rozstrelu Charlie McAvoy. Bruins uspeli po predchádzajúcich štyroch prehrách.

Hráč Toronta potvrdili parádnu fazónu a zvíťazili vo štvrtom stretnutí za sebou, keď uspeli na ľade St. Louis 4:2. Auston Matthews strelil svoj 49. gól v sezóne. William Nylander skóroval v oslabení a Mitchell Marner zaznamenal tri asistencie za Maple Leafs.

Anaheim triumfoval na ľade Buffala 4:3. V drese Ducks zaznamenali po tri body Troy Terry (1+2) a Mason McTavish (0+3). Hostia uspeli v druhom z uplynulých troch duelov. Výrazný podiel mal na tom aj Frank Vatrano, ktorý strelil dva góly. Brankár John Gibson predviedol 34 zákrokov. Buffalo napriek jasnej streleckej prevahe (37:15) prehralo vo štvrtom z predchádzajúcich šiestich stretnutí.



NHL - výsledok:

Buffalo - Anaheim 3:4, St. Louis - Toronto 2:4, Boston - Dallas 4:3 pp a sn