Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia NHL

Fehérváry by sa mohol po zranení vrátiť proti Edmontonu

Na archívnej snímke Martin Fehérváry. Foto: TASR – Martin Baumann

Fehérváry sa zranil sa hneď v prvom striedaní, keď nešťastne spadol za vlastnou bránkou. Odvtedy laboruje so zranením v dolnej časti tela.

Washington 13. marca (TASR) - Slovenský hokejista Martin Fehérváry by sa mohol vrátiť do zostavy Washingtonu v noci na štvrtok v zápase NHL na ľade Edmontonu. Dvadsaťštyriročný obranca pauzuje od 17. februára, keď nedohral víťazný duel s Montrealom (4:3).

Fehérváry sa zranil sa hneď v prvom striedaní, keď nešťastne spadol za vlastnou bránkou. Odvtedy laboruje so zranením v dolnej časti tela. Najprv chodil o barlách, jeho zdravotný stav sa však v uplynulých dňoch zlepšil a začal trénovať. Najprv bezkontakte a v utorok už na tréningu naplno zaberal s mužstvom, rovnako ako center Nic Dowd. Ten vynechal niekoľko stretnutí pre zranenie v hornej časti tela. Nie je vylúčené, že obaja dostanú od lekárov zelenú a proti Oilers by sa mohli opätovne objaviť v zostave Washingtonu.

"Vyvíja sa to u nich správnym smerom. Uvidíme, či zajtra nastúpia," uviedol podľa klubového webu tréner "Caps" Spencer Carbery.

Fehérváry odohral v tejto sezóne 47 zápasov, v ktorých zaznamenal 12 kanadských bodov (2+10).