Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Nitriansky kraj

Nitrianska fotogaléria Trafačka pripravila už piaty trafo.TRH

Ilustračné foto. Foto: Henrich Mišovič/TASR

Súčasťou piateho trafo.TRHu bude prehliadka tvorby výtvarníka Erika Vilíma, ponúkať sa budú aj keramické originály, výrobky z medu či rôzne ručne vyrábané predmety od viacerých umelcov.

Nitra 18. júla (TASR) – Nitrianska fotogaléria Trafačka organizuje tento týždeň v poradí piaty trafo.TRH. Komunitné stretnutie susedov sa bude konať v sobotu 23. júla. Už tradične bude spojené s trhom ručných výrobkov a domácich produktov. Jeho súčasťou je aj bazár, workshopy, živá hudba, ale i rozhovory, výmena skúseností a receptov.

Ako informovali organizátori, súčasťou piateho trafo.TRHu bude prehliadka tvorby výtvarníka Erika Vilíma, ponúkať sa budú aj keramické originály, výrobky z medu či rôzne ručne vyrábané predmety od viacerých umelcov. K dispozícii budú aj rôzne domáce kulinárske špeciality určené ľuďom, ale aj ich štvornohým miláčikom. Trafo.TRH ponúkne aj knižno-tvorivý kútik a workshopy o točení a výrobe keramiky, o korálkovaní i maľovanie na tvár. Popoludnie spríjemní koncert Dominiky Hladkej, Niki Kováčovej a Ondreja Vydareného.