Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Prešovský kraj

Pri nehode v okrese Kežmarok sa zranilo sedem osôb

Na snímke havária pri Spišskej Belej. Foto: FB/Prezídium Hasičského a záchranného zboru

Pri nehode sa zranilo sedem osôb, z toho tri deti. Na mieste je niekoľko posádok ZZS a vrtuľníková záchranná zdravotná služba

Bratislava 9. júna (TASR) - Hasiči zasahujú pri dopravnej nehode v okrese Kežmarok. Zranilo sa sedem osôb, z toho tri deti. Informovala o tom hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Zuzana Farkasová. Cesta I/66 je v úseku nehody uzavretá.

"Pri nehode sa zranilo sedem osôb, z toho tri deti. Na mieste je niekoľko posádok ZZS a vrtuľníková záchranná zdravotná služba," ozrejmila Farkasová. Dodala, že momentálne vykonávajú hasiči na havarovaných vozidlách protipožiarne opatrenia.

Zelená vlna RTVS informuje, že neprejazdný je úsek Spišská Belá - Strážky. "V stúpaní za zákrutou v obidvoch smeroch sa krátko zdržíte," spresnili vodiči.

Krajský policajný hovorca z Prešova Igor Pavlik pre TASR doplnil, že na ceste sa čelne zrazili dve autá, pričom jeden z vodičov prešiel do protismeru. Podľa hovorcu za volantom zaspal. "Podľa predbežných informácií sa na mieste ľahko zranilo sedem ľudí, možno jeden z nich bude ťažko, ešte nemáme lekársku správu. Bližšie informácie o veku zranených a ďalších okolnostiach nehody zatiaľ k dispozícii nie sú," dodal.