Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Prešovský kraj

Festival Rock pod Kameňom privíta už o tri dni fanúšikov

Skupina Kabát sa taktiež na festivale predstaví. Foto: TASR/Ladislav Novák

Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal, na predajných miestach v rámci mesta Snina i na mieste v čase konania festivalu.

Bratislava/Snina 1. augusta (TASR) – Prípravy na 14. ročník festivalu Rock pod Kameňom vrcholia. Obľúbený rockový festival zasadený pod Sninským Kameňom v prostredí rekreačnej oblasti Sninských rybníkov štartuje už vo štvrtok 4. augusta. Hudobné brány trojdňového podujatia sa otvárajú o 14. hodine. Už niekoľko rokov sa tu stretávajú priaznivci rocku nielen zo Slovenska, ale aj zo zahraničia. Organizátori sa opäť postarali o to, aby mali návštevníci príjemné zážitky a komfort.

Headlinermi prvého večera bude speváčka Sharon den Adel s kapelou Within Temptation z Holandska a dve známe české formácie Wanastovi Vjecy a Kabát.

„My už festivalový set máme. Niekoľko festivalov sme už tento rok hrali a je to to samé, je to nemenné, hráme hodinu. Kto bol na koncerte napríklad v Piešťanoch na Topfeste, de facto sa môže pozrieť na naše stránky, na nejaké diskusie. Tam ľudia píšu, ako sa im páčilo, ako to vlastne vyzeralo, niekto tam dokonca opísal celý set, tak ako to máme my napísane na svojom playliste. Takže je to hodina, asi 23 pesničiek, prierez všetkými platňami,“ uviedol o koncertom zozname songov líder kapely Kabát Pepa Vojtek.

Druhý deň festivalu (5.8.) budú headlinermi Peter Nagy, český spevák Aleš Brichta a Dirkschneider z Nemecka. Záverečný tretí deň (6.8,) bude patriť koncertné pódium hlavne nemeckým kapelám Phantom 2, Rage, Primal Fear a Doro.

Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal, na predajných miestach v rámci mesta Snina i na mieste v čase konania festivalu. Kapacita areálu je obmedzená z dôvodov zachovania maximálneho komfortu pre všetkých návštevníkov. Viac informácií si záujemcovia nájdu na webovej stránke festivalu rockpodkamenom.sk.