Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Prešovský kraj

V Andrejovej vyšetrujú poškodenie senážnych balíkov

Lesník z Ochranného obvodu Štátnych lesov TANAP-u Vyšné Hágy Martin Špiak zhadzuje vidlami seno do senníka pre lesnú zver v lokalite Jedliny vo Vysokých Tatrách. Foto: TASR/Oliver Ondráš

Policajti našli poškodených 22 balíkov senážnej zmesi, na ktorých niekto urobil otvory do fólie. Navyše hovädzí dobytok, ktorý tu niekto vypustil, pošliapal a spásol posadenú lucernu siatu.

Andrejová 4. augusta (TASR) – V obci Andrejová v okrese Bardejov došlo v období od 12. júna do 3. augusta k poškodeniu senážnych balíkov, lucerny a krádeži vytyčovacích kolíkov. Udalosť na polícii nahlásil 55-ročný miestny občan, ktorý škodu vyčíslil na viac ako 2000 eur. Informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Podľa jej ďalších slov čin sa stal v miestnej časti nazývanej Jatnik. Policajti našli poškodených 22 balíkov senážnej zmesi, na ktorých niekto urobil otvory do fólie. Navyše hovädzí dobytok, ktorý tu niekto vypustil, pošliapal a spásol posadenú lucernu siatu. Z poľa zmizlo aj 28 drevených kolíkov, ktoré vyznačovali parcely.

Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci.