Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Prešovský kraj

V Nemocnici Poprad pokračujú s postupnou revitalizáciou areálu

V Nemocnici Poprad, a. s. Foto: TASR/Adriána Antošková

Opravy ciest sú pokračovaním investície z minulého roku. 

Poprad 20. septembra (TASR) – V Nemocnici Poprad, a. s., začali s prácami na opravách asfaltových ciest a chodníkov, ktoré by mali zvýšiť kvalitu pre vozidlá rýchlej zdravotnej pomoci a rýchlej lekárskej pomoci. TASR o tom informovala hovorkyňa popradskej nemocnice Sylvia Galajda.

"Okrem toho budú nové povrchy výrazným krokom v ústrety všetkým pacientom, klientom a návštevníkom nemocnice, vrátane rodičov s detskými kočíkmi či imobilných pacientov," uviedla hovorkyňa nemocnice. S prácami sa začalo v pondelok (19.9.) pri vstupe do nemocnice z východnej strany, teda od detskej polikliniky.

"Návštevy pre pacientov upozorňujeme, aby využívali pri vstupe do areálu a následne do nemocnice hlavný vchod nemocnice alebo vstup do areálu cez hlavnú vrátnicu," povedala Galajda. Opravy ciest sú pokračovaním investície z minulého roku. Súčasťou postupnej revitalizácie areálu je aj výmena a doplnenie parkových lavičiek, zmodernizované postupne budú aj zábradlia, oceľové konštrukcie a stĺpy osvetlenia areálu.