Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Publicistika

Palčák: Chýbajúce investície do infraštruktúry sú aj politický problém

Podcast TOČŇA. Foto: vovlaku.sk

Odoberajte prvý slovenský týždenný podcast Točňa o železničnej doprave

Bratislava 16. október (Vovlaku.sk) – „Pri chýbajúcich nemalých investíciách do dopravnej infraštruktúry ide aj o politický problém. Teda jednoznačnosť a trvácnosť rozhodnutí. Nemôžeme po každej zmene vlády meniť priority a nemôžeme po každej zmene vlády meniť odborné tímy v jednotlivých inštitúciách,“ povedal v Žiline na medzinárodnej konferencii Doprava 2018 generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Výskumného ústavu dopravného Ľubomír Palčák.

V dvadsiatom štvrtom diele podcastu Točňa prinášame zostrih príspevkov na konferencii v téme o smerovaní národnej železničnej dopravy. Hovoria generálny riaditeľ Železníc Slovenskej republiky Martin Erdössy, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Železničnej spoločnosti Slovensko, a. s. Filip Hlubocký a generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Železničnej spoločnosti Cargo Slovakia, a. s. Martin Vozár.



Prvý slovenský týždenný podcast TOČŇA o železničnej doprave prináša zaujímavosti z histórie železníc, aktuality z koľajovej dopravy a hovorí o trendoch v železničnej dopravnej infraštruktúre, osobnej a nákladnej doprave. Tvorcom podcastu je portál vovlaku.sk.

Podcast TOČŇA si môžete vypočuť aj na:







Listen to Stitcher