Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Hasiči budú v súťažiť v behu po schodoch na 22. poschodie

Hasiči si zmerajú svoje sily s kolegami z Česka a Maďarska. Foto: Prezídium hasičského a záchranného zboru

Súťaže sa zúčastní 55 dvojíc HaZZ, pracovníci závodných hasičských útvarov a členovia dobrovoľných hasičských zborov obcí zo Slovenska, Českej republiky a Maďarska.

Bratislava 17. augusta (TASR) - Dvojčlenné družstvá hasičov budú v piatok súťažiť v behu po schodoch v rámci 19. ročníka medzinárodnej súťaže Memoriál Vladimíra Ružičku - Schody 2018, v priestoroch výškovej budovy RTVS v bratislavskej Mlynskej doline. TASR o tom informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

Organizátorom súťaže je bratislavský Hasičský a záchranný útvar (HaZÚ) v spolupráci so Športovým klubom HaZÚ Bratislava a pod záštitou Krajského riaditeľstva HaZZ v Bratislave.

Hasiči vybehnú do 22. poschodia výškovej budovy s osobnými ochrannými pracovnými prostriedkami a za použitia autonómnych dýchacích prístrojov. Súťaže sa zúčastní 55 dvojíc HaZZ, pracovníci závodných hasičských útvarov a členovia dobrovoľných hasičských zborov obcí zo Slovenska, Českej republiky a Maďarska. Program v Mlynskej doline sa začne o 9.30 h.