Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Bratislavské podujatie Radosť byť seniorom pozýva na prednášky i hudbu

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Michal Svítok

Jeho úlohou je spájať aktívnych Bratislavčanov nad 60 rokov, ktorí vnímajú svoj vek pozitívne a ako priestor pre ďalšiu etapu svojho života.

Bratislava 23. septembra (TASR) – Odborná prednáška o tom, ako zostať fit aj vo vyššom veku, či o tom, aké poklady ukrýva Múzeum mesta Bratislavy. To je súčasť nedeľného programu Radosť byť seniorom, ktorý pre bratislavských seniorov pripravuje nezisková organizácia Stále dobrí. Jej úlohou je spájať aktívnych Bratislavčanov nad 60 rokov, ktorí vnímajú svoj vek pozitívne a ako priestor pre ďalšiu etapu svojho života.

Pre tých, ktorí nechcú zaháľať ani vo vyššom veku, chcú sa vzdelávať a dozvedať sa nové veci, nebudú chýbať informácie o možnostiach štúdia na univerzite tretieho veku. "Spolu s ich deťmi, vnúčatami či priateľmi strávime príjemné popoludnie spestrené prednáškami, hudbou, ale aj talk show Na slovíčko s bývalou hlásateľkou Norou Beňačkovou, herečkou Idou Rapaičovou a harfistom Michalom Matejčíkom," pozývajú organizátori popoludnia. Ambasádorkou podujatia je Iveta Malachovská.

Program sa začína o 16.00 h.