Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Kandráčovci vystúpia na záver leta v Trenčíne – Opatovej

Kandráčovci vystúpia na záver leta v Trenčíne – Opatovej Foto: Amadeus/Kandráčovci

Posledný koncert pod holým nebom v tejto sezóne odohrajú Kandráčovci v sobotu 14. septembra 2019 na futbalovom štadióne v Trenčíne – mestskej časti Opatová.

Bratislava 3. septembra (OTS) - Skupinu Kandráčovci založil v roku 2004 jej primáš Ondrej Kandráč. Členmi tohto zoskupenia sú bývalí muzikanti z rôznych folklórnych súborov. V roku 2008 získali Kandráčovci ako prvá ľudová hudba na Slovensku naraz dve platinové platne za svoje premiérové CD už spomenutý titul – A čija to chyža a Sinu muj! Hneď o dva roky na to pridali ďalšie platinové CD za projekt Oj, zábava, ktorý sa stal ich prvým debutovým albumom. Po titule Oj zabava prišiel v roku 2012 obzvlášť úspešný album Dva Duby. Práve k nemu sa viaže i mimoriadne obľúbený koncert, ktorý mohli vidieť diváci v rôznych kútoch Slovenska.

Na jeseň v roku 2014 skupina Kandráčovci absolvovala koncertnú šnúru pri oslave svojich desiatych narodenín a to vo veľkom štýle po veľkých športových halách v mestách Východného Slovenska, ktoré sa im podarilo vypredať! Pri tejto príležitosti vyšlo na jeseň CD 10 rokov s vami, na ktorom sú ďalšie skladby z produkcie kapely. Zo spomínanej koncertnej šnúry pri príležitosti výročia skupiny vzniklo historicky prvé DVD&CD Kandráčovci.



Kandráčovci sa v plnej paráde predstavia na Opatovských hodoch, ktoré majú svoju dlhoročnú históriu. Odohrajú tu všetky najväčšie hity ako, Na kostolnej veži, Včielka, Šalený východ, Dva duby a nebudú chýbať Sokoly.

Vstupenky na koncert Kandráčovcov 14.9. v Trenčíne – Opatovej na státie aj sedenie si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal, www.ticketportal.sk, alebo v Kultúrno informačnom centre na Mierovom námestí v Trenčíne.