Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Dôchodkyňu mali dobiť do bezvedomia vo vlastnom dome

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Polícia na mieste udalosť dokumentuje a vykonáva vyšetrovacie úkony.

Lúčky 6. októbra (TASR/Teraz.sk) - Policajti zasahovali v obci Lúčky v Michalovskom okrese. Podľa portálu tvnoviny.sk tam vo vlastnom dome do bezvedomia zbili 74-ročnú dôchodkyňu. Okrem polície museli na mieste zasahovať pre únik plynu aj hasiči.

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová pre TASR potvrdila, že polícia na mieste udalosť dokumentuje a vykonáva vyšetrovacie úkony. "V tejto chvíli nie je možné o prípade poskytnúť akékoľvek informácie," uviedla.

Podľa operačného dôstojníka Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Košiciach v spomínanej obci v sobotu zasahovalo päť hasičov z Michaloviec. Dôvodom bol únik plynu z propán-butánovej fľaše.

Na mieste zasahovali aj záchranári. "Posádka rýchlej lekárskej pomoci zasahovala za asistencie hasičského zboru v obci Lúčky u 74-ročnej ženy, ktorá bola z priestorov rodinného domu vynesená hasičmi, keďže tam bolo podozrenie na únik zemného plynu. Pacientka bola prevezená na centrálny príjem v Michalovciach v život ohrozujúcom stave. Na základe poranení nie je možné vylúčiť cudzie zavinenie. Celý prípad rieši polícia a je predmetom ďalšieho vyšetrovania," uviedla pre TASR hlavná lekárka košickej záchranky Ľubica Bajerovská.