Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

HORIA UŽ AJ KAMIÓNY: Jeden pri Poprade a druhý pri Kremnických Baniach

Žiarski hasiči aktuálne zasahujú pri Kremnických Baniach, kde ich zamestnáva požiar kamióna vezúceho komunálny odpad. Foto: Prezídium HaZZ SR

Kvôli haseniu požiaru, ako aj následnému odstraňovaniu vraku musia vodiči počítať s dopravným obmedzením, prípadne až úplným uzavretím cesty.

Kremnické Bane 18. júla (TASR) - Žiarski hasiči aktuálne zasahujú pri Kremnických Baniach, kde ich zamestnáva požiar kamióna vezúceho komunálny odpad. Horiaci kamión sa podľa informácií polície nachádza na ceste 1/65 v stúpaní od obce Turček smerom na Kremnicu.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici na svojej facebookovej stránke informuje, že v dôsledku hasenia požiaru, ako aj následného odstraňovania vraku musia vodiči počítať s dopravným obmedzením, prípadne až úplným uzavretím cesty. Vodičom preto odporúčajú radšej zvoliť inú trasu. Podľa informácií z Operačného strediska Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici zasahujú na mieste šiesti príslušníci s dvoma kusmi techniky.



Na diaľnici D1 pri Východnej horí kamión


Hasiči momentálne zasahujú pri požiari kamióna na diaľnici D1 v smere na Poprad pred zjazdom do Východnej. TASR o tom informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Katarína Križanová.

Na snímke zhorený kamion na D1 v smere na Poprad.
Foto: HaZZ/Facebook


Po príchode na miesto udalosti hasiči zistili, že požiar zachvátil kabínu, pričom sa plamene rozšírili aj na náves kamióna.



Na mieste udalosti zasahujú hasiči z Liptovského Hrádku, ktorým sa požiar podarilo dostať pod kontrolu. Následkom udalosti nikto neutrpel žiadne zranenia. Diaľnica je momentálne v tomto úseku uzavretá.