Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Polícia začala trestné stíhanie pre incident vodičov auta a MHD

Policajti začali trestné stíhanie vo veci výtržníctva v súvislosti s utorkovým (8. 1.) incidentom vodičov osobného auta a autobusu mestskej hromadnej dopravy (MHD) na Prievozskej ulici v Bratislave. Foto: PZ SR - KR Bratislava

K udalosti došlo v Bratislave v utorok (8. 1.), keď mali strieľať na vodiča autobusu MHD. Stalo sa to na svetelnej križovatke Prievozskej ulice a Mlynských nív.

Bratislava 9. januára (TASR) - Policajti začali trestné stíhanie vo veci výtržníctva v súvislosti s utorkovým (8. 1.) incidentom vodičov osobného auta a autobusu mestskej hromadnej dopravy (MHD) na Prievozskej ulici v Bratislave. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Poškodením skla autobusu vznikla Dopravnému podniku Bratislava (DPB) škoda okolo 250 eur. Polícia podľa slov hovorkyne intenzívne pracuje na objasnení udalosti. Na svojom facebookovom profile zverejnila výzvu, v ktorej žiada svedkov dopravnej nehody o pomoc. Prihlásiť sa môžu na čísle 158, ale aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.



"Poskytnutie bližších informácií v súčasnosti nie je možné, pretože by to mohlo zmariť alebo sťažiť objasnenie a vyšetrenie veci. Bližšie informácie k prípadu poskytneme, ak to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní," doplnila Mihalíková.

V Bratislave mali v utorok strieľať na vodiča autobusu mestskej hromadnej dopravy (MHD). Stalo sa tak na svetelnej križovatke Prievozskej ulice a Mlynských Nív.
Foto: PZ SR - KR Bratislava


K udalosti došlo v Bratislave v utorok (8. 1.), keď mali strieľať na vodiča autobusu MHD. Stalo sa to na svetelnej križovatke Prievozskej ulice a Mlynských nív. Udalosť sa zaobišla bez vážnych zranení. Podľa doterajších informácií mal udalosti predchádzať incident medzi vodičom auta značky Fiat Punto a vodičom MHD smerujúcej do centra mesta. "Po nedorozumení mal vodič osobného vozidla doposiaľ neznámym predmetom poškodiť bočné okno situované na strane vodiča autobusu. Následkom poškodenia došlo k rozbitiu skla, ktoré ľahko zranilo vodiča autobusu," doplnila Mihalíková.