Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Regióny

VODIČI, POZOR: Dopravu v Bratislave a okolí komplikuje nehoda i kolóny

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Na bratislavskej diaľnici D1 pred odbočkou na Gagarinovu ulicu smerom zo Senca sa v utorok ráno na zrazili tri osobné autá s kamiónom.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Bratislava 7. mája (TASR) - Dopravu v Bratislave a okolí komplikuje v utorok ráno nehoda aj kolóny. Informuje o tom Zelená vlny RTVS a dopravný servis Stella centrum.

Na bratislavskej diaľnici D1 pred odbočkou na Gagarinovu ulicu smerom zo Senca sa v utorok ráno na zrazili tri osobné autá s kamiónom. Zelená vlny RTVS na sociálnej sieti priblížila, že nehodu už odstránili a úsek je plne prejazdný. Kolóna sa však pomaly rozbieha a vodiči sa tak zdržia 30 minút.

Kolóna do desiatich minút je na diaľnici D2 v úseku Lozorno - Stupava - Lamač a na diaľnici D1 v smere Senec - Zlaté Piesky - Prístavný most - Petržalka. Na Račianskej ulici v smere do centra si vodiči počkajú do 15 minút.

Stella centrum hlási kolónu do desiatich minút v úseku Mlynská dolina - Patrónka a na ulici Cesta na Senec, a to pred pripojením na Rožňavskú a Vajnorskú ulicu.

Vodiči sa zdržia aj v Rovinke smerom na Bratislavu, v úseku Malinovo - Most pri Bratislave a Bernolákovo - Ivanka pri Dunaji.