Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Voľby v regiónoch Nitrianskeho kraja prebiehajú bez problémov

Ilustračné foto. Foto: TASR - Martin Palkovič

Podpredseda volebnej komisie v Nitre Juraj Buzinkai uviedol, že v okresoch Nitra a Zlaté Moravce sa všetky volebné miestnosti otvorili včas a priebeh volieb zatiaľ nenarušil žiadny incident.

Nitra 25. mája (TASR) - Voľby do Európskeho parlamentu prebiehajú v regiónoch Nitrianskeho kraja zatiaľ bez problémov. Viacerí členovia okresných volebných komisií však po prvých výjazdoch do okrskov spomenuli, že záujem voličov zatiaľ nie je vysoký.

Ako pre TASR uviedol podpredseda okresnej volebnej komisie v Nitre Juraj Buzinkai, v okresoch Nitra a Zlaté Moravce sa všetky volebné miestnosti otvorili včas a priebeh volieb zatiaľ nenarušil žiadny incident.

Bez problémov prebiehajú voľby aj v okrese Topoľčany. „Nemuseli sme zatiaľ riešiť žiadne incidenty či podania. Momentálne sú naši členovia na výjazde po okrskoch a neavizovali žiadne ťažkosti,“ uviedla zapisovateľka okresnej volebnej komisie v Topoľčanoch Zuzana Chudá.

Pokojne prebiehajú voľby i v okrese Šaľa. „Volebné miestnosti sme otvorili načas a priebeh volieb je bezproblémový a dôstojný,“ povedala zapisovateľka okresnej volebnej komisie v Šali Mária Tóthová. Rovnako zhodnotil priebeh volieb aj predseda okresnej volebnej komisie v Leviciach Ján Janáč. „Momentálne sme na výjazdoch po jednotlivých okrskoch a všetko je v poriadku, aj keď účasť je zatiaľ slabšia,“ skonštatoval.