Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Michael Schumacher je opäť aktívny, na webe ďakuje za podporu

Stránka Michaela Schumachera Foto: Michael Schumacher.de

Presne pred dvadsiatimi rokmi získal Schumi svoj prvý titul v F1.

Berlín 13. novembra (TASR) - Rodina Michaela Schumachera stále verí v jeho uzdravenie, avšak o momentálnom zdravotnom stave bývalého šampióna F1 neposkytla ďalšie podrobnosti.

Internetovú stránku sedemnásobného majstra sveta F1 znovu spustili vo štvrtok, v deň dvadsiateho výročia jeho prvého triumfu. Schumacher, ktorý utrpel 29. decembra nehodu pri lyžovaní, sa niekoľko mesiacov nachádzal v umelom spánku a momentálne sa lieči v domácom prostredí. Viac info sa dozviete na oficiálnej stránke michael-schumacher.de

"Dvadsiate výročie získania prvého Michaelovho titulu sme využili pre opätovnú aktiváciu jeho domovskej stránky," povedala Schumiho manažérka Sabine Kehmová reagujúc na 13. november 1994, kedy sa v Austrálii zrodil prvý veľký Nemcov úspech. "Mnohým fanúšikom na celom svete, ktorí neprestajne vyjadrujú podporu po nehode, by stránka mala poskytnúť akýsi domov," dodala Kehmová.

Príbuzní Nemca prostredníctvom jeho oficiálneho webu poďakovali všetkým fanúšikom, že "zvádzajú náročný boj spoločne s Michaelom aj celou rodinou". "Aj naďalej sme presvedčení, že Michaela čaká len to najlepšie. Vaša sila nám pomáha ho neustále podporovať," uvádza sa ďalej v stanovisku.

Video k prvému titulu vo F1