Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

FOTO VO VNÚTRI: M. Schumachera previezli a hospitalizovali v Paríži

Michael Schumacher, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Schumacher sa neobjavil na verejnosti od decembra 2013, keď mal v Alpách nehodu na lyžiach, pri ktorej utrpel vážne poranenie hlavy.

Paríž 10. septembra (TASR) - Sedemnásobného majstra sveta F1 Michaela Schumachera hospitalizovali v pondelok v nemocnici v Paríži. Informoval o tom denník Le Parisien, podľa ktorého sa legendárny nemecký jazdec nachádza na oddelení kardiovaskulárnej chirurgie u profesora Philippa Menaschého, ktorý je priekopník bunkovej terapie pri liečbe ochorení srdca.

Schumacher sa neobjavil na verejnosti od decembra 2013, keď mal vo Francúzskych Alpách nehodu na lyžiach, pri ktorej utrpel vážne poranenie hlavy. Rodina od tej chvíle nepodáva o jeho zdravotnom stave prakticky žiadne informácie.

Pohľad na nemocnicu Georges Pompidou v Paríži 10. septembra 2019. Sedemnásobného majstra sveta F1 Michaela Schumachera hospitalizovali v pondelok 9. septembra 2019 v nemocnici v Paríži. Informoval o tom denník Le Parisien, podľa ktorého sa legendárny nemecký jazdec nachádza na oddelení kardiovaskulárnej chirurgie u profesora Philippa Menaschého, ktorý je priekopník bunkovej terapie pri liečbe ochorení srdca.
Foto: TASR


Podľa Le Parisien 50-ročného Schumachera v pondelok tajne previezli do Paríža. Na oddelení dostáva do tela infúzie kmeňových buniek, ktoré majú protizápalový účinok. V nemocnici by mal zotrvať dva dni.