Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Tipsport Liga: Na Winter Classic 2019 uvoľnili ďalších 500 vstupeniek

Na snímke zľava Ľubomír Višňovský, Tomáš Surový, Michal Chovan a Marián Hossa na tlačovej konferencii hokejovej Tipsport Ligy k projektu Kaufland Winter Classic Games 2019. Zimná klasika je na programe 2. a 3. februára na banskobystrických Štiavničkách. V Banskej Bystrici 6. novembra 2018. Foto: TASR/Lenka Krošláková

Kapacita hľadiska štadióna VŠC Dukla v Banskej Bystrici je dovedna 7500 miest. K lístkom sa dostanú fanúšikovia prostredníctvom oficiálnych predajcov.

Bratislava 18. januára (TASR) - Organizátori hokejového podujatia Kaufland Winter Classic Games 2019 uvoľnili do predaja ďalších 500 vstupeniek. Podujatie pod holým nebom sa uskutoční na štadióne VŠC Dukla v Banskej Bystrici a je rozložené do dvoch dní. V sobotu 2. februára od 16.00 h prebehne Súboj legiend a originálne súťaže zručností, vyvrcholením podujatia bude v nedeľu 3. februára od 14.00 h oficiálny zápas Tipsport Ligy HC ‘05 iClinic Banská Bystrica s HKM Zvolen.

"Museli sme reagovať na aktuálnu situáciu zo strany domácich priaznivcov, ktorí chcú na vlastné oči vidieť pohronské hokejové derby medzi Banskou Bystricou a Zvolenom. Aj preto sme pre tento zápas, ktorý sa hrá v nedeľu 3. februára, vyčlenili ďalších päťsto miest na státie a vytvorili nový sektor 'N'. Spomenutých 500 vstupeniek sa predáva od piatka výhradne v sieti Ticketportal,"
informoval v tlačovej správe riaditeľ Tipsport Ligy Richard Lintner.

Kapacita hľadiska štadióna VŠC Dukla v Banskej Bystrici je dovedna 7500 miest. K lístkom sa dostanú fanúšikovia prostredníctvom oficiálnych predajcov, spoločností Ticketportal a Predpredaj.sk. Dostupné sú za jednotnú cenu 18 eur na deň. Nárok na 50 percentnú zľavu na zápas „Súboj legiend“ majú študenti stredných i vysokých škôl po zadaní špeciálneho kódu "STUDENT" a zdravotne ťažko postihnuté osoby, ktoré sa pri vstupe musia preukázať platným preukazom ZŤP.