Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Trenčiansky kraj

Nehoda v Bánovciach nad Bebravou si vyžiadala zraneného človeka

Ilustračná snímka. Foto: TASR Polícia SR

Nehodu nahlásili krátko vo štvrtok krátko pred 23.00 h. Osoba, ktorá pri nej utrpela zranenie, bola po príchode hasičov už v opatere Záchrannej zdravotnej služby.

Bánovce nad Bebravou 9. februára (TASR)- Na Trenčianskej ulici v Bánovciach nad Bebravou narazil vo štvrtok (8.2.) v noci vodič s autom do stĺpa verejného osvetlenia. Dopravná nehoda, pri ktorej zasahovali traja bánovskí hasiči, si vyžiadala zranenie jednej osoby. Informoval v piatok hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Nehodu nahlásili Hasičskému a záchrannému zboru (HaZZ) krátko pred 23.00 h. Osoba, ktorá pri nej utrpela zranenie, bola po príchode hasičov už v opatere Záchrannej zdravotnej služby. "Zasahujúci hasiči zabezpečili miesto udalosti, nakoľko stĺp osvetlenia ležal na vozovke a zo zeme trčali elektrické káble. Súčasne na havarovanom automobile, ktoré sa nachádzalo mimo vozovky v blízkosti čerpacej stanice na LPG, vykonali požiarno-bezpečnostné opatrenia," uviedol Petrík.

Následne príslušníci HaZZ podľa neho prostredníctvom absorpčnej látky zachytili a z vozovky odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny. "Po zdokumentovaní udalosti políciou stĺp preniesli mimo vozovky a miesto nehody zabezpečil pracovník poruchovej služby," dodal.