Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trenčiansky kraj

Pondelková nehoda pri Novej Dubnici si vyžiadala život mladej ženy

Auto po nehode, ktorá sa stala v pondelok 20. októbra 2014 niekoľko minút pred 20. hodinou v katastri obce Nová Dubnica. Foto: TASR/Prezídium HaZZ v Bratislave

V pondelok večer sa niekoľko minút pred 20. hodinou v katastri Novej Dubnice zrazili dve osobné autá.

Bratislava 21. októbra (TASR) - Dopravná nehoda, ktorá sa stala v pondelok (20.10.), niekoľko minút pred 20. hodinou v Novej Dubnici, si vyžiadala život mladej ženy a štyroch vážne zranených. TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Trenčíne Elena Antalová.

Pri zrážke dvoch osobných motorových vozidiel zasahovalo desať hasičov z Trenčína a Dubnice nad Váhom, ktorí vyslobodili zranené osoby z vozidla a poskytli im neodkladnú zdravotnú starostlivosť. Hasiči vykonali na havarovaných autách potrebné protipožiarne opatrenia. "Na mieste udalosti zasahovali všetky záchranné zložky a cesta bola uzavretá v oboch smeroch. Príčina dopravnej nehody je momentálne predmetom vyšetrovania," uviedla Bernadetta Múdra z komunikačného oddelenia Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

Podľa Antalovej na križovatke s účelovou komunikáciou vedúcou do novodubnického cukrovaru prešiel z doposiaľ nezistených príčin mladý vodič na Peugeote 206 do protismeru, kde sa zrazil so Škodou Octavia.

V jednom z havarovaných áut sedeli štyria ľudia, z ktorých jedna mladá žena v Trenčianskej nemocnici na následky zranení pár hodín po dopravnej nehode zomrela. Jej traja spolujazdci utrpeli pri nehode ťažké zranenia. Vážne zranenia má aj vodič z druhého auta.

"Na mieste dopravnej nehody bol aj súdny znalec z odboru cestná doprava, ktorý sa vyjadrí k príčine a miere zavinenia. Vyšetrovateľka v tejto veci už začala trestné stíhanie," dodala Antalová.