Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

Nominácie na športovcov roka 2023 je možné posielať do konca februára

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Najlepších športovcov Trenčína vyhlásia v apríli v ôsmich kategóriách.

Trenčín 19. februára (TASR) - Nominácie na ocenenie najlepších športovcov Trenčína za rok 2023 je možné posielať do 29. februára. Informovala o tom hovorkyňa mesta Erika Ságová.

Najlepších športovcov Trenčína vyhlásia v apríli v ôsmich kategóriách. Nominácie môže posielať každý občan mesta Trenčín, každý športový klub pôsobiaci na území mesta Trenčín, každá organizácia so športovým zameraním, tiež vedenie mesta Trenčín i členovia Komisie mládeže a športu pri Mestskom zastupiteľstve v Trenčíne.

"Hlavné kritériá pre posudzovanie nominantov sú význam dosiahnutých úspechov, úroveň súťaží, účasť v reprezentácii, či ide o domáce alebo medzinárodné súťaže, ale aj osobné vlastnosti a charakter nominovaných, forma a spôsob reprezentovania mesta Trenčín a spoločenské uznanie," doplnila hovorkyňa.

Anketu vyhlasujú mesto Trenčín a Komisia športu pri Mestskom zastupiteľstve Trenčín. Nominácie je možné podávať prostredníctvom elektronického formulára alebo v písomnej forme. Formulár je možné získať na mestskom úrade.